Att inreda ett hotell är inte det enklaste alla gånger. Ett hotell ska ha en inredning som ger en personlig och välkomnande känsla till gästerna. Tavlor och ramar spelar en avgörande roll för vilken känsla hotellet ger. Hos Gallerix finns det massor med snygga och tilltalande tavlor och ramar. Du kan hitta både tomma ramar och posters hos Gallerix. Tavlor är något som verkligen sätter stilen både på hotellrummen och i det gemensamma utrymmena.

Hållbara material

Det är inredningen på hotellet som gör hela upplevelsen. Ett hotell ska vara bekvämt för gästerna samtidigt som det ska vara välfungerande och praktiskt. På ett hotell spelar materialvalen en avgörande roll för hur länge inredningen håller. Rätt material håller i flera år. Sliten inredning kommer dock med största sannolikhet att dra ner helhetsupplevelsen för hotellet så det gäller att göra rätt val.

Välj inredningsdetaljer med omsorg

I ett hotellrum är det en stor fördel att ha en röd tråd. För att göra ett hotellrum mysigt är snittblommor och grön växter något som verkligen har betydelse. Växter ger en bra energi och bidrar till den ombonade känslan. Sammet är ett bra material att använda om rummet ska ha en lite varmare känsla men även vara ombonat. Det kan vara en fördel att bädda med härliga vita sängkläder som ger en krispig känsla. Täckena och kuddarna ska helst vara fluffiga. För att få den där hotellkänslan är en större kudde mot sänggaveln och två mindre framför den stora en klassiker i hotellrum. För att ge rummet de där lilla extra kan en fåtölj och ett litet sidobord med något tilltalande stilleben på vara en bra idé. En tillhörande golvlampa och en pläd över fåtöljen kan göra hotellrummet fulländat.

Långa gardiner

Textilier är något som går att variera och jobba med i oändlighet. Gardiner i sammet som går från golv till tak är väldigt tilltalande i ett hotellrum. Gardinerna kan med fördel matcha sängöverkastet på ett bra sätt. När det kommer till gardinerna kan det vara en fördel att ha gardinskenor så att det går att ha en tunnare gardin som släpper igenom mer ljus men som ändå täcker fönstret.

Gör badrummet lyxigt

På ett hotell spelar badrummet en avgörande roll för gästerna. Badrummet ska helst upplevas som mjukt och trevligt. Det är en bra idé att försöka komma ifrån den avskalade och trista känslan som en del hotellbadrum kan ha. En snygg badrumsmatta, fluffiga vita handdukar och tvålar i tilltalande förpackningars är sådant som verkligen lyfter ett badrum. En snittblomma i badrummet och ett trevligt välkomstkort ger gästen det där lilla extra.

Author sophia
Published
Categories Hotell
youplay